Desert papanasi cu amestec de branza

de Lau in Dulciuri, 3 Iul 2017 | 441 vizualizari

 

M-am inspirat de la Merisor

 

INGREDIENTE

  • 400 g branza de vaci
  • 150 g telemea de vaca
  • 3 oua
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri cu varf pesmet
  • coaja de portocala
  • 1 lingurita bicarbonat
  • esenta de vanilie
  • 400 g faina
  • un praf de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert papanasi cu amestec de branza:

Intr-un vas, adaugam branza sfaramata, branza de vaci, coaja de portocala, zaharul, bicarbonatul.


Ae adauga ouale batute cu esenta de vanilie si un praf de sare, pesmetul, amestecam bine pana ce se omogenizeaza.


Adaugam treptat faina, pana rezulta un aluat tare si usor lipicios, acoperim si lasam sa se odihneasca 30 min.


Pe masa infainata, modelam aluatul sub forma de sul (cilindru), taiem felii de cca. 2 cm grosime.


Facem cate o adancitura in mijloc, ii prajim in baie de ulei, pe ambele parti. Le scoatem pe un servetel absorbant.


Servim cu smantana, dulceata sau fructe.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert papanasi cu amestec de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Lau 1

05.07.2017, 21:09

Bya Ralu 1

17.08.2017, 20:32

vai cati papanasi...eu vreau sa slabesc :S :S :S :S

oanapl 1

17.08.2017, 23:24

Ce bine arată!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cozonaci "Ca la Mama acasa"