Cand zic ''Ole'' ma gandesc la toreadori, rosu, taur fioros....am zis ca data viitoare o incerc cu crema de capsuni ''creme ole'' sa fie un pic de ''rosu''.
Blat: Se bat albusurile spuma cu zaharul, ca la bezea. Apoi se adauga galbenusurile, unul cate unul. La sfarsit se adauga plicul de creme ole de ciocolata. Se toarna blatul intr-o tava 20/30 cm, tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul incins in prealabil. Se coace 25-30 minute. Se lasa sa se raceasca.
Crema: Se mixeaza crema de vanilie cu smantana si laptele, adaugam si 2-3 linguri de zahar farin. Crema trebuie sa fie destul de tare. Se intinde pe blatul racit si se da la rece cat timp pregatim glazura.
Glazura: Se pun apa si zaharul pe foc, sa se topeasca zaharul, se adauga coniacul si ciocolata rupta bucatele. Se amesteca pana la topirea ciocolatei, apoi se adauga untul. Se mai tine pe foc cat se topeste untul (de preferat pe baie de abur). Se lasa la racit si cand a ajuns la temperatura camerei se intinde peste prajitura si se da la rece 2-3 ore. Dupa care se portioneaza si se mananca cu pofta.