Desert prajitura cu ciocolata

de DoinaP in Prajituri, 11 Dec 2013 | 106350 vizualizari

 

E o prajitura care se face foarte simplu si rapid. Nu trebuie sa fi specialista in facut prajituri, oricine o poate face. Si e foarte buna, nu seamana cu dobosul. Unii ar zice: ce mare lucru biscuiti cu ciocolata, mare scofala! Incercati!

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de smantana a 250 g
  • 4-5 ciocolate simple 
  • un pachet mare de biscuiti Petit Beure simpli
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu ciocolata:

Intr-o craticioara se rupe ciocolata bucati, se pune toata smantana apoi se pune pe focul aragazului si se amesteca in continuu pana se apropie de punctul de fierbere, transformandu-se intr-o crema fluida.

Intr-o tava de chec, tapetata cu folie de aluminiu,se pune un strat mai gros de crema, apoi se acopera suprafata cu biscuiti, crema, si tot asa pana la epuizarea cantitatilor, ultimul strat sa fie de biscuiti. Se da la frigider 4-5 ore.

Se rastoarna pe o planseta cu folia deasupra, se dezlipeste folia usor, numai cat avem nevoie sa taiem in felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Tabita _ 1

19.03.2014, 17:29

ARATA SUPER!

AnNa_Mariaa 1

21.03.2014, 12:06

Ciocolate soro,nu ciocolati. Doamne !!!!

iulianastefan 1

15.06.2014, 12:31

super idee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole, de post
  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Deliciu cu cirese