Desert prajitura cu mere rase

de oanapl in Prajituri, 17 Mar 2017 | 590 vizualizari

 

Va invit sa incercati o prajitura delicioasa si rapida cu mere.

 

INGREDIENTE

  • 7 mere
  • 4 oua
  • 200 g faina
  • 100 g zahar
  • 100 ml ulei
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • scortisoara
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu mere rase:

Merele spalate si curatate de coaja, le razi pe razatoarea cu ochiuri mari si le storci de zeama.

Albusurile le bati spuma tare cu un praf de sare, apoi adaugi zaharul macinat si le mixezi bine. Adaugi in compozitie galbenusurile, esenta de vanilie, scortisoara si omogenizezi. Pui uleiul si mixezi bine. Adaugi treptat faina cernuta cu praful de copt si amesteci usor, de jos in sus, cu o lingura de lemn.

Adaugi merele in aluat si amesteci usor, pana cand se omogenizeaza compozitia.

Torni compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, nivelezi si o introduci in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 40-45 minute, pana cand trece testul cu scobitoarea. Lasi prajitura sa se raceasca si apoi o tai si o servesti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu mere rase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

dantes 1

19.03.2017, 11:27

Buna!

oanapl 1

19.03.2017, 12:01

Cu drag te servesc @Rocsi!

oanapl 1

19.03.2017, 12:01

Multumesc @Dantes!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Eclere cu crema de vanilie