Desert prajitura cu mere si bezea

de Rocsi in Prajituri, 6 Mar 2014 | 73862 vizualizari

COMENTARII (75)

Rocsi 1

07.03.2014, 20:06

Multumesc Vladimir

Rocsi 1

07.03.2014, 20:06

Florentina

Rocsi 1

07.03.2014, 20:07

Claudia sper ca ai gasit dimineata prajituri pe masa

Rocsi 1

07.03.2014, 20:07

Multumesc Lia.

Rocsi 1

07.03.2014, 20:08

Anca multumesc

Rocsi 1

07.03.2014, 20:08

Mihaela

Rocsi 1

07.03.2014, 20:08

Mena multumesc

Rocsi 1

07.03.2014, 20:09

Pusha sa o mai faci ca e tare buna

Rocsi 1

07.03.2014, 20:10

Ligia si eu fac rar prajituri cu mere desi imi plac asa mult. Mi se par cam scumpute merele si prefer sa le mananc decat sa le folosesc la prajituri

Rocsi 1

07.03.2014, 20:10

Alina multumesc.

Rocsi 1

07.03.2014, 20:10

July ma bucur ca iti place!

Rocsi 1

07.03.2014, 20:10

Lavinia multumesc mult.

Rocsi 1

07.03.2014, 20:10

Andreea

Rocsi 1

07.03.2014, 20:11

Laura prajitura asta nici nu trebuie sa o mesteci ca se topeste in gura

Rocsi 1

07.03.2014, 20:11

Cristina draga hai sa te servesc

Rocsi 1

07.03.2014, 20:12

Aurelia multumesc.

Julia_Snow 1

11.03.2014, 10:08

o minunatie!

Rocsi 1

11.03.2014, 10:39

Multumesc Julie.

LidiaChivu 1

13.03.2014, 21:48

speciala! trecuta la favorite!

Rocsi 1

14.03.2014, 10:12

Multumesc mult Lidia

iuliandu 1

03.07.2014, 12:12

Vreau sa o "execut" azi dar am niste neamurir de incepatoare,e ok la 165 grade cuptorul?apoi cand adaug bezeaua micsorez temp cuptorului?12 lg faina vin 250 gr?dimensiunile tavii pls!

Rocsi 1

06.07.2014, 14:19

Buna..scuze ca abia acum am vazut mesajul. Pai eu dau aragazul la treapta 3 si jumatate, deci are in jur de 180 de grade.. Cand pui bezeaua nu reduci focul, il lasi la fel. Tava are dimensiunea de 24x37...Sincer nu stiu daca 12 linguri faina inseamna 250 gr...Dar poti cantari daca ai cu ce ..O zi buna!

geoline 1

16.02.2015, 23:01

superba

Rocsi 1

17.02.2015, 10:20

Multumesc Geo

Ancutsa 1

23.10.2020, 20:02

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post, cu morcovi si mere