Desert prajitura cu morcovi si nuci la slow cooker Crock-Pot

de anca_rm in Slow Cooker, 28 Iul 2017 | 4246 vizualizari

 

Am pregatit aceasta prajitura la slow cooker Crock-Pot, dar se poate face si la cuptor.
Este perfect atunci cand vrei ceva dulce, dar nu vrei sa pornesti cuptorul pentru ca in casa deja este foarte cald.
 
 

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri zahar brun
  • 1 morcov razuit
  • 150 gr faina (5 linguri)
  • 1 lingurita scortisoara
  • 4 linguri nuca macinata
  • sucul de la o jumate de lamaie
  • 1/2 lingurite bicarbonat sodiu
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare
  • Extra :
  • 30 gr fulgi de ciocolata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu morcovi si nuci la slow cooker Crock-Pot:

In vasul de la slowcooker am pus o hartie de copt. Se poate folosi foarte bine o tava rotunda cu diametru de 20 cm si se poate coace in cuptor.

Curatam un morcov mai mare si il dam pe razatoarea mica.

Intr-un bol, spargem ouale si le batem impreuna cu zaharul si putina sare, pana cand se topeste tot zaharul. Daca folositi zahar brun, o sa aveti o culoare maronie, daca folositi zahar alb, atunci prajitura va avea o culoare deschisa.

Adaugam sucul de lamaie, uleiul, praful de copt, bicarbonatul, morcovul, scortisoara si faina. Faina ar fi bine sa nu o puneti pe toata odata, ci sa fie incorporata treptat, deoarece cantitatea necesara depinde de cat de suculent este morcovul.

Omogenizam bine si turnam compozitia in vasul de copt.

Nivelam si punem deasupra fulgi de ciocolata. 

Coacem prajitura in slow cooker Crock-Pot, timp de 2.30 minute ore, la treapta de temperatura low sau in cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 20-30 minute.

 

In slow cooker Crock-Pot, cam din jumate in jumate de ora, am ridicat capacul, am sters aburi si am invartit putin vasul.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu morcovi si nuci la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de hribi la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute