Desert prajitura Greta Garbo

de Toamna07 in Prajituri, 19 Oct 2012 | 246348 vizualizari

COMENTARII (60)

GJ203702390 1

27.05.2013, 19:05

da eu mi-am dat seama cum se face se antind foile asa crude se pune prima foaie an tava an care se coace prajit ura se pune crema pe .prima foaie se pune iara foaia urmatoare si tot asa pana la pe-n ultima ca pe ultima foaie nu se pune crema si se baga la cuptor asa cu foile crude si crema antr-e ele ff interesanta prajitura

CarmenBlue 1

28.05.2013, 07:51

yammy

Toamna07 1

08.07.2013, 18:10

MULTUMESC!!!!!!!!!!!!

Panacris 1

22.09.2013, 12:46

na, că i-a venit timpul E la cuptor, glazura mai pe seară

bianca92 1

16.10.2013, 09:15

Imi place foarte mult ca are multe ingrediente pe care de obicei le ai mereu in casa. In plus e si foarte gustoasa

plaviniateodora 1

30.11.2013, 01:24

Unde lucuiesc eu,nu este smantana ca la noi,doar f.subtire,o pot inlocui cu mascarpone?

Toamna07 1

02.12.2013, 20:57

Teodora, smantana din foi o poti inlocui cu iaurt grecesc!

http://calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/2012/10/prajitura-greta-garbo_17.html

marieta 1

21.12.2013, 00:07

in toate tarile din Europa este Crem-fresch care este ca smantana din Romania

Krystyan Trendy 1

06.01.2014, 10:34

ce prajitura buna !

Xandrinne 1

11.01.2015, 19:19

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Furnicuta