Desert prajitura Regina Maria

de miremirc in Prajituri, 25 Ian 2013 | 247746 vizualizari

COMENTARII (42)

babi5 1

10.02.2013, 09:13

Buna si eu am reteta am si facuto dar tare de mult ,

Teo 1

12.02.2013, 20:39

Am facut-o de Craciun, e gustoasa si frumoasa... ca o regina...!bravo!

puy_2010 1

24.02.2013, 20:20

si eu am facut/o super buna!!!bravooo

Anett 1

05.03.2013, 22:18

Arata delicios!

Micutza Luana 1

13.03.2013, 21:20

Mirela_Tilvescu 1

19.03.2013, 00:49

Felicitari,arata grozav!

MonaMimi 1

29.03.2013, 17:11

Delicioasa, la favorite cu ea

camelia75 1

05.05.2013, 08:23

babi5 1

28.08.2013, 21:48

nadea68 1

28.10.2013, 18:44

Krystyan Trendy 1

14.11.2013, 08:17

grozava

Panacris 1

24.11.2013, 12:06

retete bune 1

09.04.2015, 22:55

retete bune 1

10.04.2015, 22:01

am facut-o si eu azi,abia astept sa o gust

marcus 1

12.04.2015, 20:15

Am facut si eu prajitura, mi-a reusit si musafirii mei au fost incantati. Am intervenit putin la crema: am folosit un pachet de unt german 82% de 250 gr. pe care l-am frecat spuma cu 2 linguri de zahar pudra si o lingura de cacao. Am frecat cele 6 galbenusuri cu 8 linguri de zahar, 2 linguri de cacao si 10 linguri de lapte si am lasat pe baie de abur aproape 10 minute amestecand in ea mereu cu telul. Am renuntat la cele 2 linguri de faina. Am facut si un sirop din 4 linguri de zahar caramelizat si 100 ml apa. Excelenta prajitura, nota maxima din partea mea.

dantes 1

17.01.2017, 10:48

Delicioasa!

miki_a 1

17.01.2017, 17:26

Arata impecabil!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu nuci si sos de cafea