Desert prajitura Regina Maria

de miremirc in Prajituri, 25 Ian 2013 | 305777 vizualizari

COMENTARII (42)

babi5 1

10.02.2013, 09:13

Buna si eu am reteta am si facuto dar tare de mult ,

Teo 1

12.02.2013, 20:39

Am facut-o de Craciun, e gustoasa si frumoasa... ca o regina...!bravo!

puy_2010 1

24.02.2013, 20:20

si eu am facut/o super buna!!!bravooo

Anett 1

05.03.2013, 22:18

Arata delicios!

Micutza Luana 1

13.03.2013, 21:20

Mirela_Tilvescu 1

19.03.2013, 00:49

Felicitari,arata grozav!

MonaMimi 1

29.03.2013, 17:11

Delicioasa, la favorite cu ea

camelia75 1

05.05.2013, 08:23

babi5 1

28.08.2013, 21:48

nadea68 1

28.10.2013, 18:44

Krystyan Trendy 1

14.11.2013, 08:17

grozava

Panacris 1

24.11.2013, 12:06

retete bune 1

09.04.2015, 22:55

retete bune 1

10.04.2015, 22:01

am facut-o si eu azi,abia astept sa o gust

marcus 1

12.04.2015, 20:15

Am facut si eu prajitura, mi-a reusit si musafirii mei au fost incantati. Am intervenit putin la crema: am folosit un pachet de unt german 82% de 250 gr. pe care l-am frecat spuma cu 2 linguri de zahar pudra si o lingura de cacao. Am frecat cele 6 galbenusuri cu 8 linguri de zahar, 2 linguri de cacao si 10 linguri de lapte si am lasat pe baie de abur aproape 10 minute amestecand in ea mereu cu telul. Am renuntat la cele 2 linguri de faina. Am facut si un sirop din 4 linguri de zahar caramelizat si 100 ml apa. Excelenta prajitura, nota maxima din partea mea.

dantes 1

17.01.2017, 10:48

Delicioasa!

miki_a 1

17.01.2017, 17:26

Arata impecabil!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta