Desert salam de biscuiti

de Pushaa in Dulciuri, 11 Ian 2014 | 46864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg biscuiti simpli
  • 300 g rahat
  • 200 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 100 g stafide
  • esenta de rom
  • zahar vanilat
  • 200 g ciocolata alba si neagra
  • 1 litru apa
  • 3 linguri margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert salam de biscuiti:

Un sfert din biscuiti ii rupem bucatele iar restul ii dam prin blender sau pe razatoare. Intr-un vas facem un sirop din apa cu zahar si cacao. Cand incepe sa fiarba punem si rahatul taiat bucatele si lasam 5 min.


Amestecam biscuitii macinati cu stafidele, margarina, ciocolata, zaharul vanilat si esenta de rom. Apoi adaugam siropul cald si amestecam bine pana se omogenizeaza. Compozitia o punem pe o folie de celofan (plastic) .


Il rasucim cat sa obtinem forma de salam. Il dam la rece pana a doua zi ( eu nu am avut atata rabdare) , apoi il scoatem din folie si il taiem felii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Alina26 1

13.01.2014, 12:00

wow..!!!!wow!!!wow!!!!

Pushaa 1

13.01.2014, 15:02

ilinca_rox 1

17.01.2014, 18:37

vreau si eu un pic

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Tort cu nuca si bezea