Salam de biscuiţi, reţetă rapida

de Oana in Prajituri, 31 Ian 2017 | 28170 vizualizari

 

Salam de biscuiţi, reţetă rapida, fara coacere, pe placul copiilor!

 

INGREDIENTE

  • 450 gr biscuiti
  • 150 gr unt
  • 100 gr zahar brun
  • 250 ml lapte
  • 50 gr cacao
  • 80 gr miez de nuca
  • 80 gr stafide
  • 150 rahat taiat cubulete
  • 2 lingurite esenta de rom
  • coaja rasa de portocala
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă rapida:

Salam de biscuiţi, reţetă rapida

Rupe biscuitii marunt, pune apoi deasupra nuca maruntita si rahatul taiat cubulete.
Pune intr-o craticioara zaharul, cacaua, laptele si pune pe foc pana incepe sa fiarba. Adauga apoi untul si amesteca pana se topeste.
Pune stafidele in crema fierbinte, ca sa se hidrateze putin, apoi adauga esenta de rom si coaja de portocala.
Omogenizeaza bine si toarna compozitia peste biscuiti. Amesteca totul bine, pana ce crema intra in biscuiti.
Pregateste doua folii de plastic si imparte compozitia in doua. 
Ruleaza strans cele doua salamuri de biscuiti  in folie de plastic si apoi pune-le si in folie de aluminiu. Lasa la frigider 4-5 ore pana se intaresc bine, apoi poti sa tai felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă rapida" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bulgari de zapada