Desert salam de biscuiti de post

de ralu_ca in Prajituri, 23 Noi 2015 | 7579 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg biscuiti
  • 400 ml apa
  • 300 g margarina post
  • 200 g stafide
  • rahat
  • nuca macinata
  • 200 g zahar
  • 4 linguri cacao
  • nuca cocos
  • esenta rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert salam de biscuiti de post:

Rupe sau zdrobeste biscuitii in bucati mici.


Intr-o oala incalzeste apa, adauga margarina taiata bucati si las-o la foc mic pana se topeste.


Apoi adauga zaharul amestecand pana se topeste, cacaua si laas pana fierbe, apoi opreste focul.


Adauga stafidele, esenta rom, rahatul, nuca si amesteca, apoi lasa sa se racoresca 5 minute.


Peste biscuitii zdrobiti toarna compozitia obtinuta si amesteca cu lingura foarte bine, apoi lasa vreo 10 minute sa se raceasca.


Intinde pe masa o folie plastic sau aluminiu, presara nuca cocos, toarna tompozitia de biscuiti si formeaza ruloul. Da-i forma de salam si pe deasupra presara nuca cocos, impacheteaza si ruleaza strans.


Lasa la frigider cateva ore, pana se intareste.


Se taie rece!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert salam de biscuiti de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

dantes 1

25.11.2015, 06:33

Bun!

Catalina L 1

25.11.2015, 09:19

f bun

miki_a 1

26.11.2015, 00:27

Fara cuvinte!!!! Buuuun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu gem de post