Desert salam de biscuiti de post

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 20 Apr 2017 | 395 vizualizari

 

Fetitei mele ii place tare mult salamul de biscuiti, asa ca saptamana trecuta i-am pregatit unul de post.

 

INGREDIENTE

  • 420 g biscuiti vanilati simpli
  • 320 g rahat
  • 100 g nuca
  • 400 ml compot de pere
  • 50 g margarina de post
  • 50 g cacao
  • 150 g zahar (sau dupa gust, in functie de compot)
  • esenta de rom
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert salam de biscuiti de post:

Biscuitii se rup bucatele, iar rahatul se taie cubulete. Se pun intr-un castron mare, impreuna cu nuca.


Intr-o craticioara, se pun compotul de pere, margarina, cacaua, zaharul si esenta de rom. Se amesteca totul si se pune craticioara pe foc, pana cand compotul atinge punctul de fierbere. Se toarna apoi peste ingredientele din castron. Se amesteca totul bine, dupa care se intinde compozitia peste o folie, se ruleaza in aceasta si se modeleaza sub forma de salam. Se leaga folia la capete si se introduce salamul de biscuiti la frigider, pentru cateva ore sau pana cand se incheaga.


Se poate presara cacao peste el.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert salam de biscuiti de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Andra_Constantinescu 1

20.04.2017, 22:42

Mulțumesc frumos, dragilor!

ancutsa 1

22.04.2017, 19:16

Arata foarte bine!

oanapl 1

23.04.2017, 14:56

Arata grozav de bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu biscuiti cu adaos de piscoturi