Desert salam de biscuiti reteta de post

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 20 Apr 2017 | 4074 vizualizari

 

Salam de biscuiti reteta
Fetitei mele ii place tare mult salamul de biscuiti, asa ca saptamana trecuta i-am pregatit unul de post.

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 420 g biscuiti vanilati simpli
  • 320 g rahat
  • 100 g nuca
  • 400 ml compot de pere
  • 50 g margarina de post
  • 50 g cacao
  • 150 g zahar (sau dupa gust, in functie de compot)
  • esenta de rom
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert salam de biscuiti reteta de post:

Salam de biscuiti reteta

Biscuitii se rup bucatele, iar rahatul se taie cubulete. Se pun intr-un castron mare, impreuna cu nuca.

Intr-o craticioara, se pun compotul de pere, margarina, cacaua, zaharul si esenta de rom. Se amesteca totul si se pune craticioara pe foc, pana cand compotul atinge punctul de fierbere. Se toarna apoi peste ingredientele din castron. Se amesteca totul bine,  dupa care se intinde compozitia peste o folie, se ruleaza in aceasta si se modeleaza sub forma de salam. Se leaga folia la capete si se introduce salamul de biscuiti la frigider, pentru cateva ore sau pana cand se incheaga.

Se poate presara cacao peste el.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert salam de biscuiti reteta de post" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu nuca