Desert tavalita in nuca de cocos

de RODIMUR in Prajituri, 17 Mai 2017 | 10610 vizualizari

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

17.05.2017, 09:57

Tăvălită, netăvălită, miezul contează, acolo se află bunătatea, cum bine ştim. E drept, contează şi aspectul, dar la picnic dictează foamea, nu ceea ce ţine direct de mise-en-place.
Bun!

MotanLaOale 1

17.05.2017, 09:57

RODIMUR 1

17.05.2017, 10:26

Mulțumesc pentru aprecieri, porțiade lumină!i! Specificația "Rețetă pentru picnic" este pentru un concurs de aici, de pe site... Pentru foamea de la picnic, urmează și ceva de bază...

RODIMUR 1

17.05.2017, 10:27

Mulțumesc,. Motănel pentru susținere!

Ancutsa 1

17.05.2017, 10:49

mirela0911 1

17.05.2017, 11:07

In copilărie erau preferatele mele!

RODIMUR 1

17.05.2017, 11:27

Vă mulțumesc, Ancutza și Mirela, pentru aprecieri!

Constelatialeu 1

17.05.2017, 14:46

Imi place dar sa fie tavalita prin nuca autohtona.

RODIMUR 1

17.05.2017, 15:03

Bine, Leoaico! Cum vrei tu...!

miki_a 1

18.05.2017, 00:02

Îmi place mult!

RODIMUR 1

18.05.2017, 06:28

Mulțumesc! Și mie! E bine că sunt pufoase, dulci, aromate și nu atât de sensibile precum prăjiturile cu cremă...

oanapl 1

19.05.2017, 10:22

Ce bine arata! Cred ca a fost delicioasa prajitura!

RODIMUR 1

19.05.2017, 10:41

Mulțumesc, Oana! Așa este, e foarte bună, mai ales că am o oarecare experiență în a face această prăjitură, care îmi iese pufoasă și aromată. Îmi place esența de rom, în dulciuri...

dantes 1

20.05.2017, 08:13

Buna!

RODIMUR 1

20.05.2017, 08:44

Mulțumesc frumos, Dante!

CiolpanAndrada Gabriela 1

30.09.2017, 18:16

Dar praful de copt unde il pui ?) sau cum iti creste tie aluatul ?

RODIMUR 1

30.09.2017, 19:09

CiolpanAndrada Gabriela - Eu nu pun praf de copt la această prăjitură, așa cum nu pun nici la chec. Dacă se bat ouăle bine și se respectă rețeta, aluatul crește foarte frumos, fără praf de copt și fără bicarbonat. Eu știu că unele persoane pun praf de copt inclusiv la găluștele din supă, dar nu este normal așa. Dacă nu crezi, nu ai decât să încerci. Sau n-ai decât să pui în prăjiturile tale. Eu le fac pe ale mele așa cum știu, fără praf de copt și e mai bine și mai sănătos așa. Și am făcut de zeci de ori rețeta asta...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Petre Roman