Desert tiramisu reteta cu capsuni si biscuiti

de Catalina L in Dulciuri, 29 Apr 2017 | 2864 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Am vazut căpșuni bune si de calitate la piata si am facut imediat un tiramisu simplu, rapid si delicios :)
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/04/tiramisu-cu-capsuni-si-biscuiti.html
 
 

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 250 g de mascarpone
  • 250 g de capsuni
  • 80 g zahăr brun
  • 1 pachet de zahăr vanilat
  • 3 ouă
  • 1 ceașcă de cafea
  • cacao pudră
  • 1 -2 pachete de biscuiți Petit Beurre
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tiramisu reteta cu capsuni si biscuiti:

Tiramisu reţetă originală

Se separă albusurile de gălbenușuri. Se amesteca galbenusurile cu zaharul.

Adăugați crema de  mascarpone si amestecati.

Se bat albusurile spuma si se adauga treptat cu o spatulă la amestecul precedent.

Rezervati la rece.

Se prepară cafeaua neagră. Se spală si se elimina coditele de la capsuni. Se taie in 2.

Am utilizat o forma de patiserie patrata. Umeziti usor biscuiții în cafea si imbracati fundul formei si 2 pereti. Puneti capsunile taiate in 2, pe ceilalti 2 pereti.

Se acoperă biscuitii cu un strat de cremă cu mascarpone și cu căpșuni.

Continuati sa alternati biscuiții, un strat de cremă și de căpșuni.

Se termina cu un strat de cremă.

Se presară cu cacao.

 Dati la rece cel puțin 4 ore și apoi puteti servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tiramisu reteta cu capsuni si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu nutella,alune si biscuiti