Desert tiramisu reteta la pahar

de Rahela Velicu in Prajituri, 24 Mar 2017 | 2741 vizualizari

 

Un desert delicios care ne scapa din incurcatura atunci cand asteptam musafiri si trebuie sa pregatim ceva rapid. Si face si impresie! :)

 

INGREDIENTE

  • 5 piscoturi
  • 150 g cappuccino cald
  • 75 g mascarpone
  • 1 lingura cu crema de ciocolata
  • 50 ml frisca lichida
  • visine din compot
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tiramisu reteta la pahar:

Mixam branza mascarpone impreuna cu frisca lichida, pana cand devina o crema suficient de tare. Adaugam si crema de ciocolata si mai mixam putin, pana o incorporam bine. Punem cappuccino cald intr-un castron si lasam fiecare piscot pentru 3-4 secunde pe fiecare parte, sa se inmoaie suficent, dar nu prea mult.

Punem pe fundul unui pahar, 1 piscot rupt in doua, adaugam crema, punem un strat de visine din compot, apoi iar crema si ornam cu visine sau dupa imaginatia fiecaruia.

TIPS-URI

1

Pudrati cu cacao daca doriti.

2

Se pot folosi orice fructe, chiar in combinatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tiramisu reteta la pahar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tìramisú - reteta originala