Desert Tiramisu reţetă originală, cu stracciatella

de VanessaAli in Torturi, 7 Mai 2017 | 2509 vizualizari

 

Plecand de la Tiramisu reţetă originală, iata o noua varianta delicioasa de tiramisu incercata in acest weekend. Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 400 g piscoturi
  • 500 ml cafea
  • 500 g mascarpone
  • 200 ml frisca
  • 2 galbenusuri
  • 20 trufe cu cappucino
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Tiramisu reţetă originală, cu stracciatella:

Tiramisu reţetă originală

Pregatim cafeaua din timp si o lasam la racit.

Intre timp, preparam crema: mixam frisca, apoi incorporam mascarpone si galbenusurile. Trufele le macinam in robotul de bucatarie si turnam in crema cca. trei sferturi. Amestecam bine.

Incepem sa asamblam tiramisu: punem cafeaua intr-un bol, suficient de lung, intr-un strat de 2 cm; luam fiecare piscot si il dam repede prin cafea, apoi il asezam in tava. Repetam cu 1/2 din piscoturi, completand la nevoie cu cafea.

Intindem peste piscoturi mai mult de 1/2 din crema. Acoperim cu restul de piscoturi, inmuiate si ele in cafea. Turnam restul de crema si nivelam. Presaram pe deasupra restul de 1/4 din trufele macinate.

Dam la frigider, pentru cateva ore sau preferabil peste noapte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Tiramisu reţetă originală, cu stracciatella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

08.05.2017, 21:17

Suna foarte bine. O bucatica, de la rece, este super buna acum!

VanessaAli 1

10.05.2017, 10:58

Din pacate nu a mai ramas Georgi, a trecut repede, dar se face foarte rapid, poti veni la o felie!

Aletta 1

10.05.2017, 11:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de capsuni si cirese