Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Plecand de la Tiramisu reţetă originală, iata o noua varianta delicioasa de tiramisu incercata in acest weekend. Sper sa va placa!
Tiramisu reţetă originală
Pregatim cafeaua din timp si o lasam la racit.
Intre timp, preparam crema: mixam frisca, apoi incorporam mascarpone si galbenusurile. Trufele le macinam in robotul de bucatarie si turnam in crema cca. trei sferturi. Amestecam bine.
Incepem sa asamblam tiramisu: punem cafeaua intr-un bol, suficient de lung, intr-un strat de 2 cm; luam fiecare piscot si il dam repede prin cafea, apoi il asezam in tava. Repetam cu 1/2 din piscoturi, completand la nevoie cu cafea.
Intindem peste piscoturi mai mult de 1/2 din crema. Acoperim cu restul de piscoturi, inmuiate si ele in cafea. Turnam restul de crema si nivelam. Presaram pe deasupra restul de 1/4 din trufele macinate.
Dam la frigider, pentru cateva ore sau preferabil peste noapte.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult