Desert tort cu fructe de padure

de Andra_Constantinescu in Torturi, 11 Aug 2016 | 10762 vizualizari

 

Este un desert usor de facut, fara preparare termica, racoritor si tare gustos.

 

INGREDIENTE

  • 100 g afine
  • 100 g mure
  • 50 g coacaze rosii
  • 250 g mascarpone
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie
  • 300 ml frisca indulcita (tinuta la frigider)
  • 21 piscoturi
  • 250 ml sirop din compot de struguri
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort cu fructe de padure:

Se spala fructele de padure si se lasa sa se scurga.


Branza mascarpone se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie.


Intr-un alt vas se mixeaza frisca, apoi peste ea se pune compozitia cu branza si se omogenizeaza.


Se inmoaie 7 piscoturi in siropul din compotul de struguri si se asaza unul langa celalalt pe un platou.


Cu ajutorul unui posh se pun doua straturi generoase de crema, apoi se pun fructele de padure. Se continua cu un rand de piscoturi insiropate, doua starturi de crema, fructe de padure, un rand de piscoturi insiropate, iar la final se decoreaza dupa plac cu restul de crema si fructe.

TIPS-URI

1

Daca este prea cald si riscati sa se lase crema (sa se topeasca), puteti sa mai bagati poshul cu crema si tortul in congelator cate 1-2 minute pana cand terminati sa il ornati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

mirela0911 1

14.08.2016, 10:10

Wow!

elucubratiiculinare 1

15.08.2016, 08:58

ce minunatie

Rahela Velicu 1

22.08.2016, 12:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba taraneasca de purcel
  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

  • 28

    J

  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Corndog

ieri la 21:24

Sparanghel cu bacon și cartofi wedges

de Meea 4

ieri la 18:50

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere si zahar caramelizat