Diplomat cu mango

de Oana in Prajituri, 4 Aug 2013 | 54756 vizualizari

 

O prajitura fara coacere si gata in maxim 15 minute, atat de aromata si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • un mango mare si copt bine 300-400 gr
  • 300 gr iaurt gracesc
  • 200 gr frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra
  • un plic zahar vanilat
  • o lingurita extract de vanilie
  • sucul de la o portocala
  • o lingura gelatina granulata
  • un pachet mic de piscoturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Diplomat cu mango:

Gelatina se amesteca cu 2 linguri apa rece si se lasa sa se hidrateze


Ses coate pulpa din fructul de mango si se toaca cubulete. Iaurtul se mixeaza cu zaharul pudra si cel vanilat. Se adauga vanilia. Daca doriti mai dulce puteti sa mai adaugati zahar, insa au fost suficiente doua linguri. Frisca se bate bine. Se amesteca iaurtul cu frisca.


Se pregateste o tava de chec, daca vreti o puteti tapeta cu folie. A mea este teflonata si nu am tapetat-o. Am taiat piscoturile pe jumatate pentru ca depaseau marginile tavii. Se insiropeaza piscoturile in sucul de portocala si se aseaza de jur imprejurul tavii de chec. Pe fundul tavii se presara cubulete de mango. Restul de fruct se amesteca in crema de iaurt. Gelatina se topeste putin pana devine lichida si se amesteca in crema. Se rastoarna crema cu grija in tava, atentie sa nu cada piscoturile. Se niveleaza bine, se acopera cu folie de plastic si se tine la rece cateva ore pana se intareste.


Se scoate apoi pe o tava, rasturnand rapid forma de chec.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Diplomat cu mango" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

RuxyRux 1

15.08.2013, 23:49

La Muuuuulti Ani muuuult iubiti si fericiti draga mea Oana! Din tot sufletul iti urez sa te bucuri de copilasii tai minunati si de familia ta frumoasa!

Oana 1

16.08.2013, 01:15

Va multumesc mult, mult pentru urari!!

monik80 1

20.03.2015, 19:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza dulce si visine

de GeorgiG 5

ieri la 22:22

Chec cu oreo si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:46

Tort cu capsuni

de GeorgiG 5

ieri la 20:34

Rasucite cu branza

de GeorgiG 5

ieri la 18:53

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Kinder Pingui