Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
By Ana Maria! Multumesc, sunt minunati! :X
Intr-o cana punem drojdia, o lingurita de zahar, adaugam putina apa calduta si amestecam pana se dizolva.
Intr-un vas punem faina, zaharul si sarea, apoi adaugam apa calduta, uleiul si drojdia dizolvata.
Framantam aproximativ 5 minute apoi rastoarnam aluatul pe masa infainata.
Intinde cu sucitorul o foaie groasa de 1 cm, apoi cu ajutorul unui pahar incepem sa decupam gogosile iar cu un paharel mic ii decupam in mijloc.
Gogosile astfel formate le asezam intr-o tava, le acoperim cu un prosop si le lasam la dospit, la loc caldut cam 20 de minute.
Intre timp intr-o tigaie sau cratita punem ulei la incins.
Cand uleiul este fierbinte punem gogosile la prajit pe rand.
Cand s-au rumenit pe o parte le intoarcem si pe cealalta.
Scoatem gogosi pe servetele de hartie pentru a absorbii excesul de ulei.
Se pot servi ca atare sau ii punem glazura cu ciocolata.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult