Dovlecei umpluti

de Laly in Porc, 3 Iun 2012 | 7321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1500 gr carne tocata
  • 3 cepe
  • 1 ceasca cu orez
  • 2-3 rosii ( pentru capacele)
  • 4-5 dovlecei mai mici
  • sare,piper
  • 200 ml suc de rosii
  • 3 linguri cu pasta de tomate
  • 3 linguri cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Intr-un castron punem carnea tocata. Spalam orezul, il scurgem bine si il adaugam peste carne. Tocam ceapa marunt si o calim in ulei pana devine sticloasa. Dupa ce s-a calit o adaugam peste carnea tocata. Adaugam sare si piper dupa gust. Intre timp dovleceii se curata de coaja, se taie pe jumatate si se scobesc cu o lingura. Umplem dovleceii cu amestecul de carne. Intr-o cratita mai inalta asezam dovleceii unul langa celalalt.Taiem rosiile in felii subtiri si le punem deasupra la dovlecei. Desfacem pasta de tomate in putina apa si o turnam peste dovlecei. Adaugam sucul de rosii si completam cu apa. Dam la cuptor la foc mica pana se rumenesc frumos. Servim dovleceii cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

Laly 1

07.06.2012, 16:41

Gabyta pai trimite-l la mine daca-i plac,il astept

angyb 1

07.06.2012, 17:48

andreea_angelo 1

17.06.2012, 00:34

iamyy deliciosi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Trufa
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti