Dovlecei umpluti cu carne

de Criss in Mancaruri cu carne, 25 Noi 2012 | 2301 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei lungi si subtiri (am folosit un dovlecel si un zucchini)
  • 300 g carne tocata (amestec vita+porc)
  • 1 ceasca orez
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • putin marar verde
  • sare, piper

pentru sos:

  • 2 cepe
  • 3-4 rosii decojite
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti cu carne:

Dovleceii se taie in 4, se scobeste miezul cu samburii care se arunca, apoi se scobesc putin si peretii dovlecelului.


Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga morcovul ras si miezul dovleceilor si se calesc impreuna pana se inmoaie, apoi se adauga carnea si orezul spalat bine. Se adauga sare, piper, marar verde si cu acest amestec se umplu dovleceii.


Separat tocam doua cepe, le calim in putin ulei, adaugam rosiile decojite si tocate marunt. Asezam dovlecii umpluti, adaugam apa si suc de rosii, cat sa acopere dovleceii si lasam la fiert. Ideal ar fi sa punev vasul in cuptor 30 minute dar din pricina caldurii infernale am renuntat . Servim dovleceii cu smantana .




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Sim0na 1

25.11.2012, 20:06

deliciosi!!!

Mihaela11_jo 1

26.11.2012, 11:33

Foarte buni

Criss 1

26.11.2012, 18:06

Multumesc dragelor.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

Painici umplute

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de dovlecei cu carne de pui