Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital

de Oana in Slow Cooker, 14 Mai 2015 | 6431 vizualizari

 

Eu ador dovleceii umpluti, cu putin iaurt si marar deasupra, o nebunie! 

 

INGREDIENTE

    • dovlecei- 5 buc
    • pulpa de porc tocata- 500 g
    • orez- 100 g
    • ceapa- 2 buc
    • morcov- 1 buc
    • marar tocat- o lingura
    • patrunjel tocat- o lingura
    • cimbru proaspat- 3-4 crengute
    • sare si piper- dupa gust
    • boia dulce- o lingurita
    • rosii cherry- 5 buc
    • oua- 1 buc
    • Pentru sos:
    • paprika afumata- 1 lingurita
    • rosii in bulion- 400 g
    • apa- 200 ml
    • sos de rodii- 2 linguri
    • ulei de masline- 2 linguri
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital:

  • Spalati dovleceii si taiati capetele, apoi taiati-i pe jumatate.

  • Scobiti miezul cu o lingurita.

  • Amestecati carnea tocata cu ceapa taiata cubulete, orezul spalat, morcovul ras, adaugati verdeata si condimentati dupa gust cu sare, piper si boia dulce

  • Adaugati oul si amestecati bine compozitia

  • Umpleti dovleceii si asezati-i in vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot 5,7 L Digital

  • Taiati rosiile cherry pe jumatate si puneti cate o bucata deasupra fiecarui dovlecel

  • Adaugati printre dovlecei sosul de rosii, apa, stropiti cu ulei de masline si sos de rodii, presarati paprika afumata si condimentati cu sare si piper

  • Setati slow cooker-ul pe temperatura high pentru 6 ore

  • serviti dovleceii calzi, cu iaurt grecesc sau smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Zacusca, reteta clasica la slow cooker Crock-Pot 4,7 L