Dovlecei umpluti la Crock Pot 5,7 L Digital

de Oana in Slow Cooking, 14 Mai 2015 | 2040 vizualizari

 

Eu ador dovleceii umpluti, cu putin iaurt si marar deasupra, o nebunie! 

 

INGREDIENTE

    • dovlecei- 5 buc
    • pulpa de porc tocata- 500 g
    • orez- 100 g
    • ceapa- 2 buc
    • morcov- 1 buc
    • marar tocat- o lingura
    • patrunjel tocat- o lingura
    • cimbru proaspat- 3-4 crengute
    • sare si piper- dupa gust
    • boia dulce- o lingurita
    • rosii cherry- 5 buc
    • oua- 1 buc
    • Pentru sos:
    • paprika afumata- 1 lingurita
    • rosii in bulion- 400 g
    • apa- 200 ml
    • sos de rodii- 2 linguri
    • ulei de masline- 2 linguri
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti la Crock Pot 5,7 L Digital:



  • Spalati dovleceii si taiati capetele, apoi taiati-i pe jumatate.




  • Scobiti miezul cu o lingurita.




  • Amestecati carnea tocata cu ceapa taiata cubulete, orezul spalat, morcovul ras, adaugati verdeata si condimentati dupa gust cu sare, piper si boia dulce




  • Adaugati oul si amestecati bine compozitia




  • Umpleti dovleceii si asezati-i in vasul de la Crock Pot 5,7 L Digital




  • Taiati rosiile cherry pe jumatate si puneti cate o bucata deasupra fiecarui dovlecel




  • Adaugati printre dovlecei sosul de rosii, apa, stropiti cu ulei de masline si sos de rodii, presarati paprika afumata si condimentati cu sare si piper




  • Setati slow cooker-ul pe temperatura high pentru 6 ore




  • serviti dovleceii calzi, cu iaurt grecesc sau smantana




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti la Crock Pot 5,7 L Digital" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MOKUSKA 1

15.05.2015, 09:06

ma tenteaza reteta de cand a facut Cleme dovleceii umpluti..

dantes 1

15.05.2015, 12:39

Buna!

Panacris 1

08.09.2015, 21:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon, cu sos de lamaie si menta la Crock Pot