Drob

de kamy in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2011 | 8144 vizualizari

 

Noua nu ne place drobul numai din maruntaie de miel asa ca-l mai "imbunatatesc".

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de la un miel
  • 2 inimi vita
  • 700 gr.carne tocata
  • 3 leg.ceapa verde
  • 3 leg.usturoi verde
  • 2 leg.(mari)patrunjel
  • 3 leg.-//- marar
  • 1 cutie mica smantana grasa
  • 7 oua
  • 6 oua fierte
  • 2 felii franzela
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Maruntaiele se spala ff bine,se curata de grasime si pielite se taie bucati mici si se pun la calit in putin ulei.Ficatul il lasam deoparte(nu-l calim)iar rinichii eu ii dau la pisica(am un fix cu ei...nu-mi plac si gata).

Le punem intr-un castron si in uleiul ramas calim putin,ceapa si usturoiul verde.

Miezul de franzela il inmuiem in lapte si il stoarcem bine.

Tocam prin sita mare,maruntaiele,carnea tocata,ceapa si usturoiul,ficatul si painea inmuiata,adaugam ouale batute bine cu smantana,mararul si patrunjelul taiate nu foarte marunt,sare,piper si amestecam cu spor.Gustam si mai punem sare sau piper dupa gust si incorporam ouale fierte raiate in 4-8(adica mai mare).

Intr-o yena unsa cu unt punem prapurul intins bine(pe care l-am tinut in apa rece)asezam tocatura pe care o apasam bine sa scoatem aerul si tragem praporul peste sa o acoperim(cat ne ajunge).

Bagam la cuptor la foc mic si lasam pana capata o culoare maronie si trece testul scobitorii.

Pofta buna!!!!

 

 

TIPS-URI

1

de obicei mai pun si o buc. ficat de porc dar anul asta am uitat sa cumpar

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Melci cu carne