Drob de ciuperci

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2013 | 25212 vizualizari

 

O reteta de drob ce iese putin din tipare insa exceleaza prin gustul absolut deosebit! O delicatesa ce nu ar trebui sa lipseasca de pe masa de Pasti.

 

INGREDIENTE

  • 800 gr ciuperci
  • 200 gr cascaval
  • 1 legatura ceapa
  • 1 legatura usturoi
  • marar, patrunjel
  • 5 oua
  • 5 oua fierte tari
  • sare, piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ciuperci:

Calim ciupercile in ulei pana sunt destul de patrunse.


Adaugam verdeturile tocate marunt si cascavalul dat pe razatoarea mare.


Batem usor ouale impreuna cu sarea si piperul si le punem peste ciuperci. Omogenizam.


Asezam o parte din compozitie in tava apoi asezam pe lungime, in mijloc, ouale fierte.


Turnam deasupra restul de compozitie.


Dam la cuptor pana se rumeneste frumos. Drobul nu trebuie sa se usuce, consistenta trebuie sa fie una umeda asa ca nu il lasati mai mult decat trebuie.


Lasam sa se raceasca apoi taiem felii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

vio_dreams 1

20.04.2013, 12:07

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 08:15

babi5 1

03.06.2013, 20:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cascaval