Drob de pui

de Moni_alex in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2015 | 7167 vizualizari

 

Un drob pufos si foarte gustos 

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui mai mare sau doua mai mici
  • un pachet de ficat de pui (500 g)
  • un pachet de pipote si inimi (500 g)
  • 2 morcovi
  • 3 cepe mari
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 4 oua
  • 2 legaturi de marar
  • 2 legaturi de patrunjel
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Punem la fiert ficatul separat, inimile si pipotele separat si pieptul de pui cu o ceapa si morcovii cu putina sare, fiecare in cate un vas.Daca este nevoie, se ia spuma de deasupra.


Cele 2 cepe se taie marunt si se inabuse cu putin ulei si apa pana se inmoaie.


Dupa ce au fiert toate maruntaiele, se lasa sa se raceasca putin apoi se dau prin masina de tocat carne inclusiv ceapa si morcovii in care a fiert pieptul de pui.


Se amesteca bine, se adauga ceapa, sare, piper si cimbru dupa gust.


Separat se bat bine 3 oua si se adauga in compozitie.


In functie de consistenta, se adauga o ceasca din zeama in care a fiert pieptul de pui pentru a fi mai moale compozitia.


La final se adauga mararul si patrunjelul taiat marunt.


Am pus compozitia intr-o tava de cozonac captusita cu hartie de copt si deasupra am uns cu un ou batut bine.


Se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit pentru 45-55 minute pana se rumeneste deasupra.


Pofta buna!






 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Moni_alex 1

28.11.2015, 09:43

Multumesc, dragi bucatarasi!

Xandrinne 1

01.12.2015, 16:03

RuxyRux 1

01.12.2015, 20:06

Grozav!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui