Dulceata de capsuni

de Dya Daniela Andrei in Dulceata / Gem, 16 Iun 2011 | 1398 vizualizari

 

In sfarsit am reusit sa pun in practica prima dulceata din acest sezon! Deja e in mare voga, insa va prezint si eu rezultatele mele :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 4 kg capsuni
  • 2 kg zahar
  • sucul de la o lamaie
  • 1 lime
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni:

Dupa ce am curatat si am spalat bine capsunile, le-am pus intr-un vas impreuna cu jumatate din cantitatea de zahar si cu sucul de lamaie. Le-am lasat apoi pentru cateva ore, acoperite, la rece. Sucul obtinut l-am amestecat cu restul de zahar si l-am pus la foc pana ce acesta s-a dizolvat complet. Am adaugat apoi capsunile si le-am lasat sa fiarba la foc potrivit, fara a amesteca, pana cand compozitia s-a legat.


Pentru a ne da seama daca a fiert suficient, scoatem 2-3 linguri din dulceata si le lasam sa se raceasca bine.


Dulceata fierbinte, o punem in borcane sterilizate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Dya Daniela Andrei 1

17.06.2011, 23:38

va multumesc mult! pup cu drag!

Sidy 1

18.06.2011, 07:45

Buuuuuuuuuuuuna !!!

Dya Daniela Andrei 1

18.06.2011, 08:16

multumesc draga Sidy!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de prune decojite