Dulceata de capsuni

de mimmi in Dulceata / Gem, 1 Sep 2011 | 1590 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg capsuni
  • 2 kg zahar(reduceti cantitatea de zahar daca aveti capsuni mai dulci )
  • sucul de la 1 lamaie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni:

Se curata capsunii de codite, se spala, se taie in doua. Se pune intr-o cratita un strat de capsuni, unul de zahar si tot asa si se lasa 12 ore, sa lase suc. Se pun la fiert,dupa ce a fiert 10 min, se pune sucul de la lamaie si se lasa cca 1 ora. Se mai pune inca o data la fiert, se lasa sa fiarba inca 10 minute, se ia de pe foc si se mai lasa o ora.


Se spumeaza intre timp. Eu l-am fiert de 3 ori. Cand este prins si ingrosat se pune in borcane.


In timp ce fierbe se gusta si daca mai trebuie zahar se poate adauga.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

divainbucatarie 1

02.09.2011, 08:48

mimmi 1

02.09.2011, 11:01

jolygina 1

02.09.2011, 17:23

foarte eleganta prezentarea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Dulceata ecologica de caise