Dulceata de capsuni

de gaby_gabytza in Dulceata / Gem, 11 Iul 2013 | 781 vizualizari

 

vin cam tarziu cu reteta dar e bine mai tarziu decat ...................:D

 

INGREDIENTE

  • 3 kg capsuni
  • 1,5 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni:

Spalam capsunile si le curatam de codite. Le scurgem bine de apa si adaugam zaharul peste ele. Le amestecam bine si le lasam peste noapte cat sa lase sirop.


Pregatim o oala care nu lipeste si punem capsunile la foc mediu. Cand incepe sa se ridice spuma lasam focul mai mic si amestecam. Lasam sa fiarba iar cand incepe sa se ingroase facem testul cu pusul unei lingurite de dulceata intr-o farfurie si daca nu se imprastie este gata.


Oprim focul si lasam sa se raceasca. Punem dulceata in borcane spalate si uscate. Le inchidem bine si le bagam in camara :D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

gaby_gabytza 1

11.07.2013, 21:59

multumesc

iri_iri 1

11.07.2013, 23:21

loredanaaa 1

12.07.2013, 00:07

hmmm cu capsuni...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni