Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Dulceata de capsuni reteta
Dulceata de capsuni reteta
Curatam capsunele, le spalam, daca sunt mari le taiem in doua, daca sunt mai micute le putem lasa intregi. Intr-o cratita se pune un strat de zahar, unul de capsune, dupa e se zdrobesc putin se adauga alt strat, procedam asa pana cand terminam capsunele. Se fierbe la foc mic, amestecand din cand in cand, aproximativ o ora. Punem pe o farfurie putina dulceata, daca este legata e gata. Adaugam zeama de lamaie si mai lasam sa dea un clocot.
Lasam dulceata sa se raceasca un pic, apoi o punem in borcanele spalate si uscate.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult