Dulceata de capsuni reteta

de Oana in Dulceata / Gem, 27 Mai 2014 | 4264 vizualizari

 

 Dulceata de capsuni reteta

 

INGREDIENTE

  • Dulceata de capsuni reteta
  • 2,5 kg capsuni micute
  • 1 kg zahar
  • zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni reteta:

Dulceata de capsuni reteta

Capsunile se curata si se spala bine, apoi se pun intr-o oala incapatoare si de preferat cu fundul dublu. Se pune un strat de zahar si unul de capsuni si se fierbe la foc mic. Se adauga si zeama de lamaie si se amesteca cu grija, sa nu se zdrobeasca capsunile. Cand incepe sa fiarba se aduna spuma lasata. Eu am lasat-o pe foc vreo 2 ore. Se face proba cu putina dulceata lasata pe o farfurie la racit ca sa va dati seama daca este facuta sau mai trebuie lasata la fiert. Se mai poate verifica picurand cate o bobita de dulceata pe o farfurie si va dati seama de consistenta.

Dupa ce se opreste focul se pune dulceata fierbinte in borcane si se inchid bine capacele. Se infasoara borcanele intr-un prosop gros si se lasa asa la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mirela0911 1

27.05.2014, 22:02

mihaelar63 1

10.06.2014, 15:46

Numai eu inca nu am preparat !!!

robert_b 1

15.07.2014, 09:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni