Dulceata de capsuni reteta

de Andra_Constantinescu in Dulceata / Gem, 21 Iun 2015 | 2504 vizualizari

 

Dulceata de capsuni reteta
Cui nu-i place dulceata de capsuni? Eu cred ca tuturor iubitorilor de dulceata le place. Au iesit aproape doua borcane de 400 g, dar nu le-am facut pentru iarna, ci ca sa le savurez acum.

 

INGREDIENTE

  • Dulceata de capsuni reteta
  • 800 g capsuni;
  • 300 g zahar.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni reteta:

Dulceata de capsuni reteta

Se spala capsunile si li se indeparteaza coditele. Se pun intr-un tuci, iar peste ele se adauga zaharul. Se pun la fiert la foc mic pana cand se leaga.

Dulceata se toarna fierbinte in borcanele spalate si uscate si li se pun capacele, strangandu-le bine.

 

TIPS-URI

1

Daca doriti ca dulceata sa tina mai mult timp, se fierb borcanele (cand dulceata este fierbinte) la cuptor intr-o tava cu apa, sau la foc, intr-un vas cu apa. Atentie, apa trebuie sa fie tot fierbinte pentru a nu se sparge borcanele.

2

Se fierb timp de 30-40 de minute.

3

Se lasa la racit in apa respectiva sau se invelesc in paturi, lasandu-se 1-2 zile la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni reteta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de struguri albi