Dulceata de capsuni a la Dr Oetker

de Panacris in Dulceata / Gem, 4 Iun 2012 | 5548 vizualizari

 

De vreo 2 ani, tot vreau sa incerc varianta cu gelfix de la Dr. Oetker. Am fost suprins placuta, nu stiu cat de eco este, dar va asigur ca se face foarte repede, si ramane culoarea naturala.;)

 

INGREDIENTE

  • capsuni curatate 2000 g.,
  • zahar tos 2000g.,
  • gelfix 2:1 Dr. Oetker 2 plicuri,
  • sare de lamaie 2 plicuri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni a la Dr Oetker:

Fructele se spala si se curata de codite. Continutul plicurilor de gelfix, se amesteca cu 4 linguri de zahar si se adauga peste fructe, se amesteca usor si se pun la fiert la foc mare. Dupa ce clocoteste, se ia oala de pe foc, se adauga rstul de zahar si sarea de lamaie, se amesteca usor si se lasa "fix" dupa ceas 2 minute, apoi se ia de pe foc. Se umplu imediat borcanele, spalate si sterilizate, se sigileaza, se intorc borcanele si se lasa sprijinte de capac pana a doua zi, invelite in paturi.

 

TIPS-URI

1

Sarea de lamaie am pus-o de siguranta, dar ea se poate elimina din ingrediente.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni a la Dr Oetker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Panacris 1

05.06.2012, 07:56

Multumesc ptr aprecieri! Si spor la treaba si succes celor care se apuca de treaba!

mena29 1

05.06.2012, 11:12

Cris,eu de vreo cativa ani o fac tot asa si inca traim Fiica mea o prefera in acest mod facuta.

Sim0na 1

05.06.2012, 12:06

Foarte frumoasa ti-a iesit! La capitolul conserve... traiasca mama!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni