Dulceata de capsuni cu ghimbir

de Retete cu Margareta Cismasiu in Dulceata / Gem, 18 Iun 2015 | 622 vizualizari

 

Pentru ca productia proprie de anul acesta a batut recordul, pe langa clasica dulceata,am combinat capsunii si cu alte arome. Astfel, am facut aceasta minunata dulceata cu ghimbir. Combinatia capsuni-ghimbir este grozava,merita s-o incercati. Aroma de ghimbir da un plus de savoare dulcetei, iar gustul dulce-picant e inconfundabil. Aceasta dulceata va merge de minune la iarna si alaturi de o friptura.

 

INGREDIENTE

  • 3kg capsuni,
  • 1kg zahar,
  • 100-200g ghimbir proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni cu ghimbir:

Capsunii se spala si se curata de codite. Se pun la fiertcu o cana de apa intr-o cratita speciala pentru dulceata. Se fierb pana siropul incepe sa scada si sa se ingroase. In acest moment se adauga zaharul.


Ghimbirul se curata si se da pe razatoarea mare. Dupa ce zaharul s-a topit si dulceata incepe sa se lege,se adauga ghimbirul.



Cand dulceata e destul de legata se ia de pe foc si, fierbinte, se pune in borcane sterilizate. Se inchid ermetic cu capace si se pun in paturi pana se racesc complet api se depoziteaza in camara.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni cu ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

18.06.2015, 23:08

Buna !!!!

Panacris 1

19.06.2015, 12:13

mirela0911 1

21.06.2015, 16:26

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni