Dulceata de capsuni cu vanilie

de epurasha2bb in Dulceata / Gem, 1 Iun 2010 | 3115 vizualizari

 

un deliciu

 

INGREDIENTE

  • 1 kg capsuni proaspat culese
  • 1 kg zahar alb
  • 2 pliculete de zahar vanilat Bourbon cu pastai de vanilie
  • 1 plic Gelfix Clasic Dr Otker
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni cu vanilie:

Se culeg capsunile si se spala de pamant si impuritati sub jet de apa rece.Se taie cu un cutit pe jumtatate.Se pun intr-o cratita pe foc impreuna cu continutul plicului Gelfix amestecat cu 2 linguri de zahar.Se amesteca usor cu o lingura de lemn.


Cand da in clocot se adauga restul de zahar si cele 2 pliculete de zahar vanilat si se amesteca usor.Se lasa cam 5 minute si se opreste focul.Se toarna in borcanele pregatite uscate si se inchide imediat.Apoi se intorc 5 minute cu gura in jos, verificati sa nu curga si dupa asta se intorc normal si se pun la camara.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni cu vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

01.06.2010, 11:07

ai avut capsuni de la tara...ce bune or fi...si dulceata nu mai zic

nadina73 1

01.06.2010, 16:27

super mariana culese de tine ,preparat de tine............super felicitari 5 furcu

epurasha2bb 1

02.06.2010, 18:56

multumesc fetelor! m-au piscat ceva urzici cand le-am cules dar important e ca au iesit bune! si si-asa cica muscatura de urzica e buna contra reumatismului deci nu face asa rau!
Am facut din ce-am am cules prajitura si 2 borcane de dulceata plus o canuta le-am papat proaspete cu zahar.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni