Dulceata de pere tomnatice la slow cooker Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 17 Oct 2019 | 1859 vizualizari

 

Am adunat niste pere de toamna asta, toamna trecuta n-am adunat, au fost obraznice si au picat din copac inainte sa le culeg eu din copac, asa ca in loc sa le tin sa se coaca , a trebuit sa le fac ceva ca incepuse sa se strice.....si am zis sa incerc cioroiul crock-pot sa vedem ce iese. Se pare ca m-am pus pe testat, pana acum mi-a iesit si nici prea mult nu m-am stresat....

 

INGREDIENTE

  • cca 2,300 kg pere ( cantarite inainte sa fie curatate )
  • 700 g zahar
  • 1 baton de scortisoara
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de pere tomnatice la slow cooker Crock-Pot:

Am curatat perele de coaja si de partile vatamate prin busire, apoi am taiat in cubulete marunte.

Le-am amestecat bine cu zaharul si le-am pus in vasul slow cooker-ului Crock-Pot, am setat functia high si mi-am vazut de treaba. Eu am facut-o in doua etape ca m-am apucat seara de ele si am lasat aparatul in priza 4 ore, apoi dimineata la 6 l-am bagat din nou inca 4 ore, cu o ora inainte am maruntit un baton de scortisoara si i-am dat drumul in dulceata. La final am adunat putina spuma stransa deasupra, apoi am pus dulceata in borcane. Un amanunt, nu am pus capacul peste vasul crock-pot-ului. Dulceata se pune in borcane, se strang bine capacele, se acopera cu un prosop si se lasa sa se raceasca, apoi se depoziteaza in camara. Este o dulceata foarte aromata si scortisoara in da un iz aristocratic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de pere tomnatice la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute vegetariene, in foi de vita la slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital