Dulceata din coji de portocala

de Pasiune pentru bucatarie in Dulceata / Gem, 20 Sep 2010 | 9364 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • * Coaja(fara partea alba) de la 3 portocale(800 g) mari
  • * 300 ml apa
  • * 300 g zahar
  • * zeama de la 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata din coji de portocala:

1. Portocalele se decojesc cu un cutit,doar partea portocalie.Cojile se pun intr-un vas cu apa si se tin 48 de ore schimband apa de doua ori pe zi.

2. Dupa 48 de ore se pregateste un sirop din apa+zahar+zeama de lamaie,apoi se adauga cojile de portocala taiate fasii subtiri si se fierbe la foc mic pana ajunge la consistenta dorita.Dulceata se toarna in borcan/e sterilizate si se pastreaza la loc racoros

TIPS-URI

1

(cantitatea de apa si zahar depinde de cat de multe coji aveti si cat de mult sirop vreti,dar intotdeauna cantitatile de apa si zahar trebuie sa fie egale)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata din coji de portocala" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu ciocolata si ricotta

ieri la 23:01

Tocanita de curcan cu ardei kapia

ieri la 22:23

Globuri (bombe) de ciocolata calda

de Rocsi 9

pe 07.12 la 20:07

Varza calita cu cartofi ca la Kracovia

de Ksenya 5

pe 07.12 la 14:48

Salata Coleslaw

de Criss 6

pe 07.12 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7477 puncte

katty

6942 puncte

Constelatialeu

4888 puncte

Rocsi

4850 puncte

Anett

4283 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu ciocolata si ricotta

ieri la 23:01

Tocanita de curcan cu ardei kapia

ieri la 22:23

Globuri (bombe) de ciocolata calda

de Rocsi 9

pe 07.12 la 20:07

Varza calita cu cartofi ca la Kracovia

de Ksenya 5

pe 07.12 la 14:48

Salata Coleslaw

de Criss 6

pe 07.12 la 08:04

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de pere