Escalop de porc cu ciuperci

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 2 Noi 2010 | 15182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati cotlet de porc
  • 200 g rosii in bulion
  • 5 ciuperci(100 g)
  • 2 linguri faina
  • 5 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingurita boia dulce
  • piper,sare,patrunjel uscat
  • 1 lingura otet
  • 400 ml apa/supa de pui
  • orez
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de porc cu ciuperci:

Cotletul se condimenteaza si si rumeneste in cateva linguri de ulei, pe ambele parti(aprox15 min). Intr-o cratita se pun ceapa tocata marunt si cateii de usturoi tocati impreuna cu 2-3 linguri de ulei. Se calesc putin,apoi se adauga sarea,piper,patrunjel si boia si se amesteca.Se adauga faina si se amesteca energic pana se "prajeste",apoi se adauga apa si fir subtire amestecand incontinuu.Se adauga si rosiile pasate.Ciupercile se curata de pielita,se spala,se taie felii mai groase si se stropesc cu o lingura de otet(pentru a-si pastra culoarea alba),se adauga sosului si se lasa sa fiarba pana se inmoaie.Se mai poate adauga apa.Cand si sosul si carnea sunt gata,sosul se toarna in ceaun peste carne si se mai lasa pe foc 5 min. Am servit alaturi de orez fiert cu sare si piper!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

vanilla 1

03.11.2010, 12:31

am un cotlet uitat prin congelator!!!!cum ajung acas cum faca reteta asta cu el

Anamaria7 1

03.11.2010, 13:39

minunaaat 5 clar.

mihaelar63 1

03.11.2010, 16:01

escalopul , buna mancare !!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Escalop Zingara