Escalop de vacuta cu legume

de mihaelar63 in Vita, 29 Dec 2012 | 5146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vacuta
  • 150 ml ulei
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • 3 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 tija telina [ apio]
  • 2 linguri pasta rosii
  • boia rosie de ardei
  • Cimbru
  • Chimen
  • patrunjel verde
  • ardei iute
  • orez
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de vacuta cu legume:

Legumele se curata, se spala ,se taie : ceapa julien, ardeiul si telina cubulete


Carnea de vacuta se feliaza si se bate cu batatorul de snitele .


Fiecare felie se condimenteaza cu sare ,piper , se da prin faina alba si se prajeste in ulei incins pe ambele parti pana devine rumena .[ se scot pe o farfurie alaturata ]


Separat se calesc legumele usor , se adauga pasta de rosii , boiaua , putina sare,. se amesteca si se ,, stinge'' doua cani de apa .


Se pun feliile de carne prajite in vasul cu legume si sos de rosii . Se presara un praf de cimbru si chimen .


Am mai fiert 20 min.


Am servit cu orez fiert simplu si asezonat cu patrunjel si ardei iute .

TIPS-URI

1

Se poate folosi o alta garnitura preferata . De exemplu merg foarte bine pastele .

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de vacuta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

diaconta 1

29.12.2012, 20:18

vaaaaaai Mihaela,as putea sa ma indragostesc de farfuria asta

mihaelar63 1

29.12.2012, 22:09

Dragoste la prima vedere cine-ar fi crezut ...

ANNA_46 1

31.12.2012, 01:54

Mmm.....ce pofta mi-e , super bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Escalop boieresc