Faguri

de nadea68 in Dulciuri, 27 Oct 2013 | 24377 vizualizari

 

Fagurile fac parte din amintirile mele din copilarie....imi placeau si-mi plac foarte mult.
Mie imi facea mama...acum eu fac pentru baiatul meu...cum trece timpul

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 4 linguri ulei
  • 5 linguri lapte
  • 5 linguri zahar
  • 12-14 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Faguri:

Fagurile sunt forte simplu de preparat.

Ouale se bat cu zaharul.Se adauga uleiul,laptele si se amesteca bine.

Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga la oua.se adauga si zahar vanilat sau  esenza.

Aluatul nu trebuie sa fie prea lichid,trebuie sa fi mai consistent.

Se ia forma pentru faguri se pune pe foc si se incalzeste cateva minute.

Cu lingura luam din aluat si punem pe forma,O inchidem si tinem pe foc cateva secunde pe fiecare parte.Uitasem,forma se unge cu un pic de ulei la inceput. :)

Cand sunt gata,se umple cu ce doriti,nutella,gem,creme.

Eu jumatate  le-am mancat asa simple.

O bunatate!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Faguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Faguri cu fineti