Falafel - Chiftele de naut

de Ina in Mancaruri de post, 22 Noi 2017 | 15206 vizualizari

COMENTARII (27)

Panacris 1

22.11.2017, 19:03

Păi și tu ai fost ca Haplea 2,3 erau suficiente mai ales calde, cad greu la fiere Sunt bune și reci!

Ina 1

22.11.2017, 19:05

Pai nu ma puteam abtine ) Aveam rosii bune de gradina si mergeau perfect impreuna ))

Ina 1

22.11.2017, 19:06

A doua zi am avut si pachet la serviciu si parca deja era prea mult...nu mai intrau

Bya Ralu 1

22.11.2017, 19:13

bune

Merisor 1

22.11.2017, 19:16

Pe astea yrebuie să le încerc și eu

MotanLaOale 1

22.11.2017, 19:18

RODIMUR 1

22.11.2017, 19:25

Chiar sunt foarte curioasă în privința acestor chiftele, de când tot citesc despre ele! Arată foarte bine și cred că mi-ar plăcea!

Ina 1

22.11.2017, 19:43

incercati cu cantitate la jumatate, e mai ok. Eu le-am prajit pe toate si daca tot am facut am mancat pana n-am mai putut )

mirela0911 1

22.11.2017, 19:43

Nu am mancat niciodata, dar cu siguranta sunt bune!

Ksenya 1

22.11.2017, 19:48

si mie imi plac ! Ideale pentru post!

Rocsi 1

22.11.2017, 20:18

Pai nu prea e bine sa mananci multe, ca absorb si destul de mult ulei ...Tare faine ti-au mai iesit!

RODIMUR 1

22.11.2017, 20:22

Ina, dacă găsesc năut, sigur fac și eu...!

vasimur 1

22.11.2017, 20:39

laura_n 1

22.11.2017, 20:43

Aceasta reteta este un indemn de genul Fa la fel si tu ) Mananci de nu te mai opresti din astea )

Rahela Velicu 1

22.11.2017, 21:17

Adi 1

22.11.2017, 21:39

Foarte bune!

cristinutanicolita 1

22.11.2017, 21:57

Bune!

RuxyRux 1

22.11.2017, 21:59

Le ador...le fac de cate ori mi-e pofta...minunate!

mena29 1

22.11.2017, 22:02

Delicioase!

oanapl 1

22.11.2017, 22:47

Bune tare!

Constelatialeu 1

22.11.2017, 23:17

Sa ma chemi cand faci din alea carnoase....

Ina 1

23.11.2017, 17:55

Laura ))

Ina 1

23.11.2017, 18:04

Ruxy, tu ai fost una din persoanele de la care m-am inspirat

Ina 1

23.11.2017, 18:05

Va multumesc tuturor pentru comentarii!

Ina 1

23.11.2017, 18:05

Cleme, sa-mi aduci aminte )

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Legume la Actifry