Falafel in pita

de Luckycake in Mancaruri de post, 5 Mar 2014 | 6688 vizualizari

 

Aceasta este o reteta de post,dar tare aromata, eu o pregatesc de fiecare data in timpul postului.O putem manca acasa dar si pune la pachet la munca , merita incercata :)

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva naut
  • o mana de coriandru proaspat (daca nu gasim, punem coriandru macinat -o lingurita )
  • o mana patrunjel verde tocat
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri faina
  • 1/3 ardei iute (sau dupa preferinta)
  • zeama de la o jumatate de lime
  • un praf de chimen macinat
  • 1/3 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Falafel in pita:

Scurgem apa de pe naut, se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie si se mixeaza pana rezulta o pasta.Din pasta rezultata se formeaza niste chiftele si se preseaza  usor sa stea inchegate.Se prajesc in baie de ulei pana se rumenesc bine.Le scoatem si le punem pe un prosop de bucatarie din hartie si lasam sa se scurga excesul de ulei.

Pentru asamblare avem nevoie de o pita (sau o chifla), salata verde , rosii,castraveti murati ,branza tofu sau ceva place!

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Falafel in pita" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Falafel cu salata tabouleh