Farfale cu creveti roz si scoici cu usturoi

de Oana in Paste, 30 Apr 2009 | 8344 vizualizari

 

Funditele le-am adus de la Venetia :), mai am si niste corabioare dragute, sunt colorate si foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • o cutie de scoici cu sos de usturoi(congelate)
  • 300 g creveti congelati
  • o lingura cu unt
  • o cescuta cu vin alb
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • o cutie de rosii in bulion
  • paste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfale cu creveti roz si scoici cu usturoi:

Pastele se fac foarte repede. Asa ca le-am pus la fiert in apa clocotita cu sare, dupa indicatiile de pe pachet.

Intre timp am pregatit scoicile, le-am luat congelate si aveau si un sos de usturoi in punga vidata. Doar le-am pus in tigaie cu putin unt si le-am lasat la inabusit dupa indicatiile de pe pachet.

Complicat, nu?

Acum crevetii. Tot congelati, i-am pus la calit in putin unt, apoi am adaugat o cescuta de vin alb, cateva condimente, sare, piper, busuioc si i-am lasat vreo 5 minute sa fiarba. La final am pus usturoi pisat, din belsug.

Sosul pentru paste l-am facut din rosii la cutie, pe care le-am pasat mai intai si le-am fiert cu sare, piper, busuioc si putin usturoi.

Am asezat pastele pe o farfurie, deasupra am pus sos din belsug, apoi am pus crevetii si scoicile pe margine. Chiar au fost buneeeee!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfale cu creveti roz si scoici cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Roda 1

24.05.2009, 22:40

5 furculite si de la mine.Preparatul tau arata grozav!

Oana 1

24.05.2009, 23:26

Multumesc Magda si Roda! Ca si voua, imi plac rau de tot fructele de mare

Panacris 1

06.03.2016, 12:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Penne alla Siciliana al Forno