Farfalle cu feta, spanac si sos olandez

de RuxyRux in Farfalle, 18 Noi 2010 | 3521 vizualizari

 

Paste...mai altfel...dar tare yammyyyyy...

 

INGREDIENTE

  • 1 punga farfalle 400 gr
  • 200 gr feta
  • 100 gr spanac
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei masline
  • pentru sos:  
  • 169 gr unt
  • 200 g smantana
  • zeama lamaie
  • 4 galbenusuri
  • sare un praf
  • 200 g smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu feta, spanac si sos olandez:

Fierbem pastele al dente, le scurgem si le lasam deoparte.


Intr-o craticioara, punem uleiul de masline, usturoiul tocat marunt si apoi spanacul, lasam la inabusit cu capac la foc foarte mic 5 minute. Adaugam o nuca de unt si lasam acoperit.


Preparam sosul olandez :


Batem vartos galbenusurile cu smantana intr-o cratita pe care am asezat-o pe aburi.


Pe focul cat mai mic punem o tigaie si topim untul. Turnam smantana cu galbenusuri, amestecand mereu pana obtinem un sos dens.


Condimentam cu suc de lamaie si sare dupa gust.


Ungem o tava cu unt, asezam farfallele, apoi branza feta cubulete, sosul si spanacul din loc in loc. Dam pentru 20 de min la cuptor la foc iute( 200 grade)...servim cu pofta si cu ganduri frumoase!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu feta, spanac si sos olandez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

vanilla 1

19.11.2010, 12:36

Bucataras Medi 1

20.11.2010, 19:21

excelenta combinatie..............

RuxyRux 1

21.11.2010, 00:19

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi ai quattro formaggi