Farfalle cu feta, spanac si sos olandez

de RuxyRux in Farfalle, 18 Noi 2010 | 2685 vizualizari

 

Paste...mai altfel...dar tare yammyyyyy...

 

INGREDIENTE

  • 1 punga farfalle 400 gr
  • 200 gr feta
  • 100 gr spanac
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei masline
  • pentru sos:  
  • 169 gr unt
  • 200 g smantana
  • zeama lamaie
  • 4 galbenusuri
  • sare un praf
  • 200 g smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu feta, spanac si sos olandez:

Fierbem pastele al dente, le scurgem si le lasam deoparte.


Intr-o craticioara, punem uleiul de masline, usturoiul tocat marunt si apoi spanacul, lasam la inabusit cu capac la foc foarte mic 5 minute. Adaugam o nuca de unt si lasam acoperit.


Preparam sosul olandez :


Batem vartos galbenusurile cu smantana intr-o cratita pe care am asezat-o pe aburi.


Pe focul cat mai mic punem o tigaie si topim untul. Turnam smantana cu galbenusuri, amestecand mereu pana obtinem un sos dens.


Condimentam cu suc de lamaie si sare dupa gust.


Ungem o tava cu unt, asezam farfallele, apoi branza feta cubulete, sosul si spanacul din loc in loc. Dam pentru 20 de min la cuptor la foc iute( 200 grade)...servim cu pofta si cu ganduri frumoase!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu feta, spanac si sos olandez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

vanilla 1

19.11.2010, 12:36

Bucataras Medi 1

20.11.2010, 19:21

excelenta combinatie..............

RuxyRux 1

21.11.2010, 00:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Paste cu unt si cascaval