Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
123
Fasolea se alege si se pune in apa calda ca sa se umfle, sa nu fim nevoiti sa o fierbem o zi intreaga.
Intre timp curatam ceapa si o punem la calit, dupa preferinta puteti adauga un catel sau doi de usturoi si il pisati. Cand fasolea s-a fiert, o lasam la scurs, dupa care o punem intr-un vas inalt si bagam blenderul, pana se face ca o maioneza. Punem usturoiul pisat si ceapa calita, eu am folosit uleiul in care am prajit ceapa, dar daca doriti puteti adauga cateva picaturi de ulei din sticla. Sare si ulei dupa gust si numai buna de pus pe paine.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult