Fasole batuta sau frecata...

de alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2013 | 3034 vizualizari

 

Dragii mei nu am nici cea mai vaga idee despre reactia pe care o veti avea, voi, citind reteta de mai jos. Cert este ca eu o ador! E vorba de Fasole batuta, sau frecata, dupa cum mai e cunoscuta aceasta savurosenie culinara.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr fasole alba fiarta si scursa de apa
  • 1 ceapa rosie tocata marunt
  • 50-70 gr maioneza de casa, la care adaug inevitabil o lingura de mustar
  • sare dupa gust
  • putin cimbru uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta sau frecata...:

Fasolea fiarta si scursa de apa o punem in blender si o mixam pana ii vine rau :)), serios... o bleduim rau de tot. 

Peste fasolea batuta adaugam ceapa rosie tocata marunt, maioneza de casa, putin cimbru uscat si sare dupa gust.

Amestecam, omogenizam, lasam la rece vreo juma de ora... mai adaugam sare daca ni se pare ca mai e nevoie....si...

Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca inlocuiesti maioneza doar cu ulei + mustarul...o poti repede transforma intr-un adevart deliciu de post!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta sau frecata..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

25.01.2013, 20:34

Gustoasa...Ne place si noua dar facem mai rar si fara maioneza

elucubratiiculinare 1

25.01.2013, 23:32

super, e de facut ca mi-ai facut pofta

Valclaudia 1

03.03.2013, 14:42

ce-mi place prezentarea! Bravo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpa de porc inabusita – reteta simpla, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 17:49

Clatite cu sos de caramel cu portocale, o reteta de desert rapid, delicios si aromat

pe 05.09 la 16:34

Pui gratinat la cuptor, reteta simpla si savuroasa, usor de preparat

pe 04.09 la 19:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3008 puncte

bucatarasa

1100 puncte

- Andreea -

1010 puncte

vasimur

136 puncte

Lau

Lau 9

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv- Fasole batuta cu Blenderul Oster