Fasole cu ciolan afumat

de Dya Daniela Andrei in Slow Cooking, 14 Iun 2016 | 620 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ne sunt necesare:

  • 500 gr fasole uscată (boabe)
  • Un rasol afumat de porc
  • Un morcov
  • 4 cepe albe mari
  • Ardei graşi: roşu/verde/portocaliu
  • Sare după gust
  • 2 linguri cu bullion
  • Verdeţuri: mărar/pătrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan afumat:



Curăţăm fasolea, o spălăm foarte bine şi o punem într-o oală încăpătoare. Turnăm apă atât cât să o cuprindă şi o lăsăm peste noapte să se hidrateze.


A doua zi o scurgem de apă (dacă mai este cazul), o clătim şi o punem în vasul crok pot. Setăm modul high pentru 6 ore (la nevoie se poate reseta).


Rasolul se taie în bucăţi şi se pune în vas, la un loc cu fasolea. (Am procedat astfel cam la jumătate din timpul rămas).


Separat, am tocat legumele şi am pregătit prăjeala, adăugând-o ulterior peste fasole.


Sărăm după gust şi continuăm fierberea până la finalizarea programului, când presărăm verdeţurile tocate. Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Dya Daniela Andrei 1

15.06.2016, 14:30

Multumesc!

Andreea Caroline 1

15.06.2016, 18:13

Dya Daniela Andrei 1

23.06.2016, 22:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute „orientale”, in sos rosu