Fasole cu ciolan afumat

de Dya Daniela Andrei in Slow Cooking, 14 Iun 2016 | 441 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ne sunt necesare:

  • 500 gr fasole uscată (boabe)
  • Un rasol afumat de porc
  • Un morcov
  • 4 cepe albe mari
  • Ardei graşi: roşu/verde/portocaliu
  • Sare după gust
  • 2 linguri cu bullion
  • Verdeţuri: mărar/pătrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan afumat:

Curăţăm fasolea, o spălăm foarte bine şi o punem într-o oală încăpătoare. Turnăm apă atât cât să o cuprindă şi o lăsăm peste noapte să se hidrateze.

A doua zi o scurgem de apă (dacă mai este cazul), o clătim şi o punem în vasul crok pot. Setăm modul high pentru 6 ore (la nevoie se poate reseta).

Rasolul se taie în bucăţi şi se pune în vas, la un loc cu fasolea. (Am procedat astfel cam la jumătate din timpul rămas).

Separat, am tocat legumele şi am pregătit prăjeala, adăugând-o ulterior peste fasole.

Sărăm după gust şi continuăm fierberea până la finalizarea programului, când presărăm verdeţurile tocate. Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Fasole cu ciolan afumat-0
Fasole cu ciolan afumat-1
Fasole cu ciolan afumat-2
Fasole cu ciolan afumat-3
Fasole cu ciolan afumat-4
Fasole cu ciolan afumat-5
Fasole cu ciolan afumat-6
Fasole cu ciolan afumat-7
Fasole cu ciolan afumat-8
Fasole cu ciolan afumat-9

COMENTARII (17)

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

15.06.2016, 14:30

Multumesc!

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

15.06.2016, 18:13

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

23.06.2016, 22:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!