Fasole cu ciolan afumat

de Dya Daniela Andrei in Slow Cooking, 14 Iun 2016 | 918 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ne sunt necesare:

  • 500 gr fasole uscată (boabe)
  • Un rasol afumat de porc
  • Un morcov
  • 4 cepe albe mari
  • Ardei graşi: roşu/verde/portocaliu
  • Sare după gust
  • 2 linguri cu bullion
  • Verdeţuri: mărar/pătrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan afumat:



Curăţăm fasolea, o spălăm foarte bine şi o punem într-o oală încăpătoare. Turnăm apă atât cât să o cuprindă şi o lăsăm peste noapte să se hidrateze.


A doua zi o scurgem de apă (dacă mai este cazul), o clătim şi o punem în vasul crok pot. Setăm modul high pentru 6 ore (la nevoie se poate reseta).


Rasolul se taie în bucăţi şi se pune în vas, la un loc cu fasolea. (Am procedat astfel cam la jumătate din timpul rămas).


Separat, am tocat legumele şi am pregătit prăjeala, adăugând-o ulterior peste fasole.


Sărăm după gust şi continuăm fierberea până la finalizarea programului, când presărăm verdeţurile tocate. Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Dya Daniela Andrei 1

15.06.2016, 14:30

Multumesc!

Andreea Caroline 1

15.06.2016, 18:13

Dya Daniela Andrei 1

23.06.2016, 22:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan afumat