Fasole de post sau de dulce

de Constelatialeu in Slow Cooking, 3 Mar 2017 | 557 vizualizari

 

Adica pe post de post sau pe post de dulce ca pui ceva carnita langa.....cum o dai e buna.....

 

INGREDIENTE

  • cca 600 g fasole alba
  • 3 fire de praz cca 130 g
  • 2 morcovi cca 80 g
  • 2 ardei capia
  • 1 borcan cu rosii cherry conservate
  • ulei pentru calit
  • sare
  • piper 1 cana cu apa
  • Optional daca nu vrei de post
  • carnati si coasta afumate de la borcanul cu untura
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole de post sau de dulce:

Mai intai, am dat intr-un clocot fasolea. Separat morcovul ras, prazul taiat rondele si ardeiul capia taiat cubulete, le-am calit cca 10 mim, am adaugat sare si piper, apoi am pus rosiile cherry si am omogenizat, am mai lasat pe foc tigaia inca 10 min. In vasul aparatului crock-pot, am pus fasolea dupa ce am scurs-o de apa, am adaugat continutul tigaii si o cana cu apa, amestecam, punem capacul si utilizam functia high pentru cca. 3 ore. Apoi servim, fie doar cu muraturi, daca tinem post, fie cu afumatura de la borcan, cum o dai, e un deliciu pentru papilele gustative.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole de post sau de dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mirela0911 1

05.03.2017, 16:56

Cea mai buna, ca o fi de .... sau de ....!

miki_a 1

06.03.2017, 16:39

Bune de tot!

Zamfira 1

10.03.2017, 20:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon, cu sos de lamaie si menta la Crock Pot