Fasole pastai cu ceapa si usturoi

de Bya Ralu in Mancaruri de post, 3 Sep 2014 | 4405 vizualizari

 

sunt excelente

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole pastai
  • 1 ceapa alba
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare/piper
  • busuioc
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu ceapa si usturoi:

Fasolea pastai se curata de capete,se rupe in bucati potrivite si se spala.

Intr-o cratita punem apa cu sare la fiert,cand incepe sa dea in clocot se adauga fasolea pastai.

Se lasa cam 20-30 minute(pana cand este fiarta).

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline,impreuna cu condimentele.

Se adauga apa si se lasa pana se inmoaie sa fiarba la foc mic,adaugandu-se si usturoiul tocat marunt.

Fasolea pastai se scurge se pune intr-o strecuratoare si se da sub jet de apa rece.

Se adauga peste ceapa calita,punem patrunjelul proaspat si lasam cateva minute la foc potrivit,dupa care servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu ceapa si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Bya Ralu 1

05.09.2014, 04:16

Lia

Andreea Caroline 1

09.09.2014, 19:23

Imi aduce aminte de copilarie

Bya Ralu 1

15.09.2014, 05:06

andreea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Hrișcă cu legume (Grechka s ovoshchami)