Fasole pastai in otet

de Laly in Conserve, 9 Aug 2010 | 10571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole pastai rotunda
  • otet
  • sare pentru muraturi (mai mare)
  • ardei iute
  • foi de dafin
  • piper boabe
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai in otet:

Nu am dat cantitatile pentru ca fiecare poate pune ce cantitate doreste.


Se spala fasolea si se curata de ate.Se aseaza in borcanele de 700-800 gr in picioare.


Printre fasole punem ardei iute,2-3 ardei mai mici sau 1 mai mare ( il intepam cu o furculita),boabe de piper si 2 frunze de dafin.Ardeii se pot pune intregi sau taiati rondele.


Se pune 1 lingura de sare la un borcan mare de 700 gr,apoi se completeaza numai cu otet.


Fasolea va ramane tare si putin iute.Merge de minune la mancaruri,ciorbe,fripturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

nadina73 1

09.08.2010, 21:13

fasole galbenain spaniadaca gasesc la cine-va care are gradina dintre romani ca in comert super trebuie testata daca am ocaziaasa ac 5 f gsopodina farnicuta

mena29 1

09.08.2010, 23:20

Harnicutooo!

Corinuta 1

11.08.2010, 00:39

cu ardei iute

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

10066 puncte

mihaelar63

6383 puncte

Rocsi

5529 puncte

RODIMUR

5395 puncte

oanapl

4732 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv fursecuri cu parmezan si mix de seminte

ieri la 21:53

Desert placinta rulata cu fructe de padure

ieri la 20:53

Tarta cu branzeturi, rosii si baby spanac

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati la soare